top of page

Ormseter - enkel familiehytte!

Hyttene på Ormseter er på ca. 50 kvm og har 4-6 sengeplasser fordelt på to soverom og hems.

Hyttene er koselig både for familier og venner - og er også et godt alternativ til pendlere og andre arbeidere i Hamar og omegn. 

 

I hyttene på Ormseter er det bad med vask, dusj og toalett. 

Nydelig beliggenhet i et natureldorado, rett ved Gåsbu

Ormseter ligger høyt, skjermet og vakkert til på Ingeberg, Øvre Vang i Hamar kommune. Meget solrikt og med panoramautsikt over Mjøsa og områdene rundt. Kun 13 km til Hamar sentrum.

Nærområdet

Naturskjønne omgivelser, perfekt for de som er glad i naturen. Om sommeren kan man gå lange turer i Vangsåsen, både i skogen og langs veien, også gode muligheter for lange sykkelturer i skog og mark. På vinteren kan man nyte lange skiturer i samme området, og Gåsbu skianlegg er kun 1,5 km unna, hvor skiløypene går helt til Budor skianlegg i Løten. Les mer på http://www.vangski.no/ og https://budor.no/.

Gåsbu er et sted som byr på et vell av naturopplevelser sommer som vinter. På sommeren er det supre turområder like rundt hytta, og vinterstid er det nesten ski in/ut til langrennsløyper/lysløyper og det er ikke langt til alpinanlegg.  Så pakk sekken med sjokolade og godt med drikke, og legg ut på tur til fots eller på ski! Hyttene ligger fint i terrenget med nydelig utsikt og kort vei til turterreng og gode frilufts- og aktivitetsmuligheter.

 

Hamar

Hamar sentrum ligger bare ca. 10 - 15 minutters kjøring fra Ormseter, med alt av fasiliteter og underholdningstilbud. Her finnes store shoppingsentre, matbutikker, postkontor, banker, kino, museer, restauranter og alt du måtte ønske. Les mer om Hamar på https://www.visitnorway.no/reisemal/ostlandet/hamar-regionen/.

I Hamar sentrum finner man også togstasjon og busstasjon, og det er busstopp ved Ormseter.

 

Velkommen til Ormseter!

 

Fasiliteter

Terrasse, Parkeringsplasser, Internettilgang, Kjøkken,

Hagemøbler, Kaffetrakter, Rullestolvennlig …

NB! SENGEPLASSER i soverom utgjør 5-6. Det er ellers en hems i hytta, 

 

Røyking utendørs og dyr på forespørsel. Vi har en hytte (nr. 11) som er dyreallergivennlig. I denne hytten er det ikke tillatt med dyr. 

 

Det er dyner og puter i alle senger. Det er også mulig å leie sengetøy og håndklær dersom man ikke har med det selv.

Bestill sengetøypakke på forhånd, så ligger den klar ved ankomst, og dere får litt mindre klesvask når dere kommer hjem.

​Hyttene kan avvike noe fra bildene

 

 

Leies ut til ansvarsbevisste voksne/familier. Aldersgrensen er 23 år for å leie hos oss. 

bottom of page