top of page
1.jpg

 

Rom og selskapslokaler

Vi kan nå tilby 20 rom i vårt internatbygg på Ormseter (det blå). Enkelt, dobbelt og familierom - alle med egen wc/dusj. Det er ellers felles kjøkken, spiserom og fellesrom med TV. Her kan man leie så mange rom man trenger og dele fellesarealer med andre gjester, eller ved behov leie hele bygget for seg selv.  

I hovedhuset (det hvite) kommer det i løpet av 2023 selskapslokaler til alle typer selskap, møter, kurs og konferanser. Ett i første etasje og ett i andre etasje. Rommene møbleres etter ønske og hvor mange dere er. Dere har tilgang på flippover, prosjektor, lerret og trådløst nettverk. I andre etasje er det også en møblert foaje, peisestue og tv-stue. I første etasje er det i tillegg et romslig kjøkken, et lite grupperom og 2 toalett-rom. 

 

Man kan leie deler av hovedhuset eller hele. Det vil også bli mulig å leie begge byggene samlet - eller deler av begge bygg. Det er for eksempel mulig å leie hovedhuset for selskap/kurs etc. og så mange rom dere trenger i internatet for overnatting. Man kan selvfølgelig kombinere dette med en eller flere hytter også. 

 

Flere bilder og informasjon kommer.  

Internatbygget

bottom of page